Ansasta, tästä pienestä mustasta riiviöstä, on tarkoitus leipoa agilityn ohella myös pk-jälkikoira! Projekti on pitkä ja varmasti kivikkoinen, koska kyseessä on ensimmäinen koirani, jonka kanssa haluaisin myös pk-kisakentille.

Aloitimme jäljen opettelun hetimiten kun neiti saapui. Ekaksi tein muutaman makkararuudun, jotta neiti alkoi hahmottaa idean. Hyvin nopeasti siirryin lyhyeen pentujälkeen, jota nyt ollaankin treenattu kuutisen viikkoa eli hyyyyvin monta kertaa.

Ansa on innokas jäljestäjä ja into jäljelle on suuri! Toissapäivänä meinasi tulla auton ikkunasta läpi kun hoksasi minun tekevän jälkeä... Nyt alkaa kuitenkin muodostua ongelmaksi se, ettei Ansa malta syödä makupaloja jäljeltä vaan "lentää" jäljen toiseen päähän. Tämän näkee hyvin videosta, joka on linkkilistalla: alussa menee rauhassa, mutta sitten laittaa turbovaihteen päälle... Kiire on siis kova! Tätä alamme työstämään siten, että alan laittamaan jäljelle isompia makupalakekoja, jotta Ansan on pakko pysähtyä syömään. Katsotaan josko se auttais :)

Loppuun vielä kuva pienestä jäljestäjästä:

1243343040_img-d41d8cd98f00b204e9800998e