Nyt on korkattu ensimmäinen näyttely neidin kanssa! Olimme eilen Belgien erikoisnäyttelyssä Helsingissä ja päivä oli erittäin mukava. Tapasin Ansan kaikki sisarukset, poislukien Joepin, joka asuu Hollannissa. Nyt on olkapäät ja rintakehä palanut kun eihän sitä rasvaa muistanut laittaa...

Ansa käyttäytyi erittäin mallikkaasti ja oli oma, avoin itsensä. Tuomaritäti oli Ansan mielestä ihana ja neiti jopa malttoi seistä paikallaan suht hyvin. Juokseminen onnistui yllättävän hyvin, koska kaikki neljä tassua pysyi maassa!

Emme sijoittuneet pentuluokassa, mutta tässä arvostelu:

" Reipas. Mittasuhteiltaan oikea narttu pentu, jolla nyt kapea alaleuka ja varsin vaaleat silmät. Melko vahva kallo, silti hyvin asettuneet korvat. Sopiva kaulan pituus ja hyvä rintakehä. Hyvät kulmaukset ja varsin yhdensuuntaiset liikkeet. Ylöskiinnittynyt häntä, joka kuitenkin oikea-asentoinen liikkeessä. Erittäin kaunis sivuaskel."

Eli liikuntaa ja yleistä rakennetta kehuttiin, joka on suuri plussa! Käyttökoira kun tarvitsee hyvän rakenteen pysyäkseen ehjänä:) Alakulmureita aletaan nyt hieman venyttelemään ulospäin etteivät vaan ala painua yläikeniin. Ihme ja kumma ettei tullut mainintaa isoista korvista.. :D

Tuomarin työskentely pentujen kanssa oli todella hienoa, hän oli rauhallinen ja tutki pennut kauniisti. Uskonpa siis, että kaikille pennuille jäi positiivinen mielikuva kehässä pyörähtämisestä!

Onnittelut vielä sisko-Vinkalle, joka oli narttupentujen neljäs ja velipoika Lakulle, joka sijoittui urospentujen neljänneksi! :)