Ansa on Kennelliitonkin mukaan terve!! Viralliset tulokset A/A ja 0/0!! Jesjes

Käytiin tänään vähän treenimässä ihan perusohjauskuvioita.. Meidän projekti on nimeltään "koira hanskaan ja korvat päähän".. Lievää rälläystä ilmassa ja ei oikein tahtoisi aina kuunnella vauhdin hurmassa..

Tällaista treenittiin:

Ensin treenailtiin kolmella esteellä ja sitten siirryttiin noihin ylempänä näkyviin. Aloitettiin  mustilla numeroilla merkatulla treenillä. Ansa lähti kepeille kivasti ja pujotteli hyvin. Me käytetään kaaria ja olen kyllä tykännyt niistä! Keppien jälkeen tuli se meidän tuttu ongelma esille -> pitkä kaarros kun vauhti kasvaa.. Eli kolmos-nelosväli meni pitkäksi ja Ansa juoksi neloshypyn ohitse. Otin uusiksi ja tällä kertaa hieman himmasin vastakkaisella kädellä ennen kolmosta ja sitten onnistuikin paremmin. Nelos-vitosvälin otin siten, että odotin koiran neloselta ja tein sylkkärin vitoselle. Se toimii Ansalla hyvin! Kääntyy nopeasti ja pienessä tilassa.

Toinen treeni (valkoisella pohjalla olevat numerot) oli sitten välistävetoa ja huhhei Välistävedot onnistuu nyt kolmella esteellä siten, että oma rintamasuuntani on koko ajan eteenpäin ja käytän vain hyppyjen puoleista kättä. Mutta sitten kun otetaan mukaan muita esteitä ja vauhti kasvaa niin.. No, ei enää niin näppärää. Kepeille meno ja itse pujottelu oli taas hyvä. Sitten hujahtikin kolmos-nelosväli pitkäksi ja jouduin itse peruuttamaan, jotta sain Ansan tulemaan hyppyjen välistä. Lopetin siihen ja otin alusta uudestaan. Nyt sitten käytin suhinaa (=käännös tulossa) ennen kolmosta ja se auttoikin.  Taittui hyvin välistä ja loppu sujui hienosti Nelos-vitosvälin sujuvuudesta olin tosi yllättynyt! Vaikka Ansa tuli kovalla vauhdilla, pystyi se silti kääntymään vitoselle ja tuli kivasti käteen nelosen jälkeen.

Operaatio koira hanskaan ja korvat päähän jatkukoon!