Tehtiin tänään häntäpotilaan kanssa tokotreeneissä kakeja, tunnaria sekä viilattiin seuraamista. Seuraamisessa Ansa on ruennut hieman edistämään ja jo perusasento on hieman edessä. En oikein tajua, mistä johtuu, ehkä olen tajuamattani palkannut eteenpäin enkä ole tarpeeksi hyvin merkannut naksuttimella/merkkausäänellä oikeaa paikkaa?

No, tänään alkoi seuraamispaikkakin asettua uomiinsa hienosti. Seurautin ja kun lähti edustamaan, käännyin 90 astetta vasemmalla ja samantien peruutin pari askelta. Kehuin kun "valui" oikealle paikalle ja palkkasin makupalalla siten, että käsi oli melko takana. Heti alkoi aivonystyrät työskentelemään pienen pelkikoiran päässä ja seuraamispaikkakin alkoi korjaantumaan. Tällä jatkamme hetken siis!

Kakeja tein liikkurin kanssa ja eipä Ansa juurikaan liikkuria katsele, on niin hyvin onneksi keskittynyt. Vaihdot sujuivat kivasti, hieman meinasi lähteä menemään vinoon takapalkan takia, mutta kävin korjaamassa ja sitten pysyikin suorassa. Olen nyt pitänyt lautaa takajalkojen edessä ja Ansa hyvin tajuaakin ettei lautaan saa osua. Täytynee hiljalleen rueta vaihtamaan lautaa pienemään esineeseen, esim. hihnaan, ja lopulta häivyttää kokonaan.

No sitten se tunnari. Kuvaisko sana "ARGH" parhaiten asiaa tällä hetkellä? Siis hölmöilyä, hösellystä, häsellystä ja mitä vielä. Olen pitänyt Ansalla makupalajarrua ennen tunnarikapuloita, jotta alkaisi keskittymään ja nenä aukeaisi ennen kapuloita. No, nyt ollaan sitten pisteessä, jossa Ansa etsii maasta makupaloja, mutta unohtaa kapulat. Jossain vaiheessa etsintää syttyy lamppu "ai, kapuloita, pitiks niille tehdä jotain?". Sittenpä nappaakin ensimmäisen eteen osuvan suuhun ja ei haistele ollenkaan. Treenin lopuksi tehtiin kapuloista sitten jono ja Ansa oli hihnassa. Käveltiin jonon ohi yhdessä ja onneksi nappasi sitten kahdesti oman suuhun. Nyt täytyy miettiä tarkkaan, kuinka jatkossa edetään. Se ainakin on selvä etten makupalajarrua enää käytä! Jono ja hihnassa olo voisivat toimia rauhoittavana, mutta täytyy tosiaan pähkäillä, kuinka lähteä etenemään ettei koko liike "hajoa".

Alla vauhtikuva ennen potilaaksi joutumista: