Oltiin Ansan kanssa liitämässäkiitämässä, pitäiskö sanoa loikkimassakoikkimassa Varkaudessa 12.3... Ja voihan

A-radalla mentiin kohtuullisen hyvällä nollalla neljänneksi viimeiselle esteelle, keinulle, asti... Ja Ansapa teki sitten oikein komean lentokeinun, josta palkkasi vielä itsensä putkeen! Otin keinun uudestaan ja ryysi edelleen läpi, joten lopetin radan siihen. Ei ihan maltti pelannut keinulla. Muutoin olen rataan ihan tyytyväinen, ei suurempia ongelmia.

B-rata olikin sitten kaahotusta alusta alkaen. Käännöksissä olin auttamattomasti myöhässä, pyörin koiran linjalla ja muutoinkin olin ihan hukassa. Ennen rataa oli jo olo etten muutamasta kohdasta tiennyt omaa sijoittumistani..Eli, jotain meni rataantutustumisessa pieleen. Enkö keskittynyt kunnolla vai mitä? Täytyy miettiä! Kontakteilta Ansa karkasi ilman lupaa ja näin jälkeenpäin ajateltuna, sekä videolta katsottuna, olisi minun pitänyt lopettaa rata jo puomille. Onneksi loppuun sain tehtyä onnistuneen A:n.

Eli tuloksena kaksi x HYL  Aina ei voi onnistua! Ja tosiaan, mielummin näin että koirassa on liikaa kaasua, kun että sitä kaasua pitäisi jostain etsiä

Tässä video radoista: http://www.youtube.com/watch?v=CDY_VVHZdMM&feature=player_embedded