Agilityssä käytiin kisailemassa viime viikonloppuna Joensuussa ja niin, tiputinpa viimeisen riman tuulettamalla "nollaa" sen päällä Ei voi olla totta... no, tällaista sattuu, mutta ei satu toiste Voitto tuli kuitenkin kotiin etenemällä 4,91 m/sek, vaikka pysäytin A:lle ja puomille.

Tokopuolella Ansa on hyvinkin valmis voittajaan, liikkeet sujuu hyvin eikä ongelmia oikeastaan ole esiintynyt muussa kuin metallinoudossa. Vinkistä laitoin teippiä metallikapulan keskiosaan ja nyt on Ansan asenne kapulaa kohtaan muuttunut jopa positiiviseksi! Ruudussa ollaan tehty paljon paikkatreeniä eli Ansa itse hakee oikean paikan, huudan "jes" ja heitän palkan. Ansalla on siten nykyään automaattipysähdys ruutuun, pitää vaan kokeessa muistaa huutaa käsky oikeaan aikaan, että näyttäisi siltä, että jopa kuuntelisi Kakeissa muut sujuu hienosti, mutta seiso-istu on vaan niin vaikea.. Äh.. Melkein aina tulee vähän eteenpäin. Kai pitää palata "pentutreeniin" ja vaan jumppauttaa asennon vaihtoa.

Jälki on sujunut nyt oikein kivasti, ehkä yhden olen viikossa ehtinyt tekemään. Kepit olivat Ansalle aiemmin merkityksettömiä ja usein meinasikin kaahailla ohi... Nytpä rupesi kepit nousemaan kun vaihdoin ruuan palloon! Saa kepeistä normaalin pallon ja jäljen lopusta sitten vinkupallon. Toimii! Ei se ruoka vaan ollut riittävä kun saalis menee ohi. Jana on.. noh.. Onnistuu joskus, joskus ei. Viimekertainen jana oli oikein mallikas ja pitää nyt vaan itse antaa Ansan tehdä työ eikä mennä häseltämään mukana.