Harvinaisesti ehdin tällä viikolla tehdä jopa kaksi jälkeä Ansalle!

Jälki1

Jana n. 20 metriä, yksi terävä kulma, 4 suoraa kulmaa, tien ylitys, 6 keppiä.  Pituus n. 700 m.

* Ollaan treenailtu tien ylityksiä ja nyt teinkin juuri tien vieressä suoran kulman oikealle ja vasta myöhemmin tien ylityksen. Tulipa juuri tuossa kulmakohdassa hevonen tiellä vastaan! Pysäytin Ansan ettei hevonen säikähtäisi... Ansa vaan tuumasi, jotta joo, hevonen, voitaisko jatkaa hommia? Ei paljoa kiinnostanut ja tien ylityksessäkään ei hevosen haju saanut mitään tunteita aikaseksi. Muutenkin jälki oli superhieno, terävässä kulmassa hieman tarkisteli. Jälkeen sisältyi myös todella tiheä kuusitaimikko ja senkin Ansa selvitti mallikkaasti.

Jälki2

Jana n. 30 metriä, kaksi terävää kulmaa, 4 suoraa kulmaa, 6 keppiä. Pituus n. 700 m.

* Sain jäljen alussa idean kiivetä rinteelle, jättää sinne kepin ja tulla alas. No, se rinne olikin vähän jyrkempi, mitä kauempaa näytti En enää takaisinkaan voinut kääntyä, joten koitin jotenkuten kiivetä mäen ylös ja hyvin Ansa sen selvittikin. Jana toimi hienosti, keppi-ilmaisut onnistuivat ja nyt terävät kulmat eivät aiheuttaneet tarkistelua vaan Ansa selvitti ne rauhallisen varmasti.

Mitäs muuta tuota tän viikon jälkien perusteella voisi todeta kuin että on se vaan hyvä jälkikoira, hienolla työmotivaatiolla