Treenattiin tänään hallilla ryhmätreeneissä Ansan kanssa ruudun paikkaa, merkin paikkaa, evl:n ruutua, tasamaanoutoa ja metallinoutoa teemana pito-ote sekä paikkamakuu. Treenattiin tässä järjestyksessä.

Ruudun paikka oli nyt alusta asti hyvä! Hakeutui itse oikeaan paikkaan itsevarmasti eikä sekoittanut merkkiin, vaikka merkkiä ollaan viime aikoina tiiviisti treenattukin. Sitten otin erikseen merkkiä ja siinäkin paikka oli hyvä! Hienoa, että ahkera merkkitreeni ja oma-aloitteinen paikan hoksaus on auttanut näin nopeasti! Sitten yhdistin merkin ja ruudun. Eka oli oikein hyvä, merkillä suorassa ja lähellä, ruudussa oikeassa paikassa, ehkä aavistuksen liian takana jos ihan tarkkoja ollaan. Tokalla kerralla teki sitten saman kuin ohjatussakin eli jää seisomaan vinoon sinne suuntaan, jonne haluaisi mennä, koska ruudussa oli patukka. Eli oli kyllä hyvässä paikassa lähellä merkkiä, mutta vino ja minä en ennakointia salli. Kävin korjaamassa paikan kädellä, en palkannut ja vapautin. Seuraavilla toistoilla sitten paikka oli ok ja palkkasin pari kertaa merkistä. Päästin vielä kerran hyvästä merkistä palkaksi ruutuun patukalle.

Noudoissa taas teemana tiukempi ote kapulaan. Tasamaata otin puukapulalla ja ote oli hyvä kun patukka oli näkyvillä. Kun taas patukka meni piiloon, löyseni otekin. Huoh... No, lisää, lisää ja vielä kerran lisää treeniä tähän. Metallia koitin myös tasamaana, mutta se on vaan yksiselitteisen ällöä Ansan mielestä. Kotona kyllä kantelee metallikapulaa, mutta treeneissä siitä tuleekin ällö. Outoa? No, otin sitten hypyn kautta metallia ja oli paljon parempi! Hyvä mielentila ja suht hyvä ote eli treenataan jatkossakin hypyn avustuksella metallia. Tuleehan se kuitenkin evl:ssä sitten.

Paikkamakuu oli n. 3 minuuttia ja oli hyvä, pysyi samassa asennossa tarkkaavaisena.

Kaiken kaikkiaan kiva treeni! Ansa oli hyvässä mielentilassa (=ei käynyt liian kuumana) ja kuunteli hyvin!

Ansan siskopuoli (sama emä) Kitty 5,5 kk:ta on minulla hoidossa ja täytyihän sitä pennunkin kanssa jotain tehdä.. Seuraamista imuttamalla tehtiin ja liikkeestä istumista. Hyvin sujuu! Tehtiin myös avon kakevaihtoja avustuksella, hyvä tekniikka näyttäisi olevan luonnostaan. Uutena juttuna Kitty pääsi kokeilemaan ruutuun lelulle juoksemista ja se oli pennun mielestä huisin kivaa! Uusi juttu oli myös ryhmäpaikkamakuu 2 minuuttia. Palkkailin koko ajan vierestä/edestä makupalalla ja loppupalkaksi oli sitten namikuppi. Tämäkin sujui. Kivaa touhuta pitkästä aikaa pennunkin kanssa

Loppuun pari kuvaa!

Ansa syksyllä:

 

Ansa&Kitty