Jes! Nyt se vihdoin ja viimein sitten tapahtui: noustiin Onnin kanssa agilityssä kolmosiin Maaningalla 11.7! Tässäpä hieman selityksiä kisoista:

- Maxi1: kisasin ykkösissä treenikaverin sikanopean perro uroksen kanssa ja ensimmäisen radan tulos oli 5 vp, koska ensimmäinen rima tippui. Olin kuitenkin tyytyväinen menoon, koska koira on todella nopea ja kuumuu nollasta sataan nanosekunnissa, mutta pysyi kuitenkin näpeissä. Toiselta radalta tuli sitten hiukkasen enemmän virhepisteitä kun koiralla alkoi kiehumaan kepeillä... Sain koiran onneksi hallintaan loppuradan ajaksi :D

- Maxi2: sittenpä Onnin kanssa kisailin kahdella radalla lauantaina. Ekalta radalta tuli hylky, mutta rata oli ihan ok ja kontaktit aivan mahtavat! Onni teki ensimmäistä kertaa kontaktit kisoissa kuten treeneissäkin, joten olen todella tyytyväinen! Toiselle radalle lähdin ilman odotuksia, koska olin juossut kuumassa säässä jo kolme rataa ja hiukkasen väsytti... Mutta sieltäpä tulikin sitten kauan kaivattu viimeinen nolla! Rata oli hyvä, kontaktit hienot ja koira oli 100 prosenttisesti kuulolla. Niinpä siis siirryimme kakkosiin nollavoitolla. Fiilis on edelleen aivan mahtava:)

-Sunnuntaina kisailin Onnin kanssa kolmosissa hyppy- ja agiradalla. Hyppikseltä tuli hylky, koska jätin koiran selän taakse ja se tuli yhden hypyn ohi. Agirata olikin sitten erittäin sujuva ja napsahtipa tulla ensimmäinen nolla kolmosista! Kummasti se oma ohjaus rentoutui kun ei tarvinnut enää puristaa viimeisen nousunollan takia:)

Seuraavat kisat ovatkin sitten ensi viikon lauantaina Mikkelissä. Odotan innolla!

Tässä itse sankari kesäisissä tunnelmissa:

1248013000_img-d41d8cd98f00b204e9800998e