Käytiin Ansan kanssa kisailemassa HuPun agikisoissa viikko sitten ja no, olisihan se paremminkin voinut mennä. Tuloksena 3 x HYL  Ensimmäinen rata oli jokseenkin kamala, toinen jo ihan ok ja viimeinen sitten oikeasti hyvä. Eli selkeästi nousujohdanteinen päivä, onneksi...

Tässä video kisoista: http://www.youtube.com/watch?v=JFvOJHnvXe0

C-rata, hyppy = Lähdössä en saanut mitään kontaktia Ansaan. Se vaan kyyläsi esteitä ja lukitsi korvansa. Ja hommahan sitten meni ihan käsille heti alusta asti. Ansa vaan räksytti ja juoksi..... Sitten päätin laittaa sen istumaan, jotta alkaisi keskittymään ja loppurata meni suht kivuttomasti loppuun saakka. Positiivistatästä radasta?... Öö... Kepit?

B-rata, agi = Kisojen teemana oli kontaktien suorittaminen huolella, koska Varkaudessa niitä tehtiin ei-niin-kauniisti. Sen osalta oikein hienosti mennyt rata. Ansa keskittyi hyvin kontakteilla ja minä jopa muistin itsekin hieman rauhoittua. Hylky tuli kun ohjasin Ansan vahingossa takaakiertoon. Videolta näkyy ettei mun käsiohjauksessa ole sen hypyn osalta mitään järkeä, joten ihmekään kun lähti takaakiertoon. Yksi rima tulee alas, en tajua miksi. Ansa ei yleensä rimoja tiputtele.

A-rata, agi = No tämä oli jo hyvä! Kontaktit hienot! Yksi rima tulee alas, koska Ansan kylki osuu siivekkeeseen. Näitä sattuu.. Harmittavasti jäin itse seisomaan kuin tikku pskaan hypyllä ennen puomia,joten Ansa lukitsi puomin. Olisi vaan täytynyt ihan rohkeasti viedä se puomille eikä jäädä töröttämään paikalleen. Muutoin olen tyytyväinen rataan!

Kokonaisuutena kisat opettivat, että mun täytyy vaatia kontakti ennen rataa, muuten menee rallatteluksi. Ei tän tyyliselle koiralle saa antaa mahdollisuutta kyyläillä esteitä ja kuumentaa itseään ennen suoritusta...