Lukeekohan Ansa tätä blogia?.... Nimittäin edellinen narinani ylösmenosta sai mielenkiintoisen jatkumon! Nimittäin torstaina ja sunnuntaina agilitatessa Ansa teki ylösmenoboksin aivan superisti!! Se itse muutti rytminsä ennen boksia ja huolellisesti tallasi laukalla keskelle. HÄH! Onneksi tajusin sentään palkata, vaikka aivan monttu auki olinkin, sen verran suuri parannus edelliseen treenikertaan (viime viikon ma) verrattuna. Nyt vaan vahvistellaan sitten lisää ja toivotaan, jotta asia olisi kaalissa...

Tokopuolella ollaan kerrankin oltu ahkeria! Treenattu kolmen päivän aikana ohjattua, ruutua, jääviä, seuraamista, kakeja, metallia... Ruudussa kerran käskin Ansan ruudusta merkille ja siitä aiheutui se, että Ansa luuli kyseessä olevan jonkun kivan uuden jutun, krhm. Eli täytyi hieman täsmentää maanantaina, jotta ruudussa pysytään. Noin muutoin ruutu on kivalla mallilla; merkille meno hyvä ja täsmällinen, pysähtyy suoraan ja oikeaan paikkaan. Ruutuun menee kivan varmasti oikeaan paikkaan.

Ohjatussa merkki on hieno, jumittaminen kapuloiden suuntaan on ainakin nyt poistunut! Ansahan siis hetkellisesti jumitti takapuoli minuun päin tuijottamaan kapuloita, mutta nyt menee hyvin ja varmasti merkille. Maanantain treeneissä ongelmaksi tuli oikean nouto! Yleensä suunnat ovat olleet vahvat, mutta nyt ei jostain syystä yhtään meinannut hoksata oikeaa. No, en huolestu vielä, koska oli kertaluontoista. Katsotaan sit seuraavalla treenikerralla uusiksi ja tänään kyllä lähti ihan oikeisiin suuntiin, vaikkei varsinaista ohjattua tehtykään. Palautusta täytyy työstää, koska meinaa tulla eteen hieman vinoon. Siinä autan hieman jalalla, toimii Ansalle hyvin.

Jäävissä ongelmana on istumisen ja seisomisen sotkeminen. Tällä hetkellä istuu hyvin, mutta seisominen on epävarma. Täytyy tehdä kuuntelutreenejä ja täsmentää, jotta täytyy kuunnella eikä arpoa itse sitä asentoa Muutoin "Z"-liike on ihan kivassa kuosissaan, nyt haluan työstää tosiaan kuuntelua ja asentojen nopeutta sekä täsmällisyyttä.

Kakeissa sain tänään treenikaverilta hyvän vinkin koskien äänenpainoja. Minä kun olen aikalailla samantyylisillä äänenpainoilla käskyjä antanut... Nyt vaihtuu sekin! Istuminen korkeahko "back", seisominen neutraali "ylö" ja maahanmeno hyvin matala ja venynyt "down". Lisäksi huomiota siihen ettei takajalat saa liikkua tippaakaan, täytyy jaksaa olla tässäkin musta-valkoinen, vaikka kakeja liikkeenä vihaankin! Jotain täysin käsittämätöntä vaatia koiraelukkaa olemaan liikuttamatta takakoipiansa, mutta minkäs teet, toko on...

Pitää kai tässä hiljalleen rueta selailemaan tokokoekalenteria sillä silmällä, kevät tuo uutta inspistä ja motivaatiota. Plus, että kohtahan pääsee JÄLJELLE!!