Tehtiin lauantaina tokon voittajan koetreeni. Tässä video: http://www.youtube.com/watch?v=9W_YeD4puPg

Sitten liikkeet ja kootut selitykset:

-Seuraaminen = itse tykkään kovin Ansan asenteesta seuraamisessa. Himppasen meinaa keulia,mutta ei haittaa. Vasemmalle käännökset tekee edelleen joskus turhan terävästi, yleensä siihen on auttanut mun oman liikkeen pieni hidastus, jota en nyt muistanut tehdä... Sivuaskelissa teputusta, todnäk johtuu vireestä, joka on hyvin korkea.

- Ruutu = en vaan osaa pysäyttää koiraa oikeaan aikaan! Aina meinaa mennä pitkäksi. Nytkin oli niin paljon vauhtia, jotta pysäytyskäsky olisi pitänyt antaa ainakin metri ennen ruutua.. Mun moka! Ansa reagoi käskyyn hyvin ja malttaa nätisti odottaa maahanmeno-käskyn. Sivulletulo on ihan ok, hieman tulee eteen, mutta korjaa itse hyvin paikkansa.

- Luoksetulo = sama vika kuin ruudun kanssa, en osaa arvioida oikeaa pysäytyskohtaa... Tosin kenttä oli myös hieman liukas, joka varmasti vaikutti pysähtymiseen. Ansa kuitenkin mielestäni pysähtyy ihan hyvin ja luoksetulo on kokonaisuutena aika nätti.

- Metallinouto = voihan.... metalli.... Kotona Ansa kantelee metallia häntä tötteröllä ja se on mieluinen juttu. Treeneissä siitä tuleekin ällö. Ällöttävyys näkyy joskus juurikin kapulan räkimisellä, joka tapahtui myös videolla. Sitten tulee turhautuminen ja pieni kiljaisu. Ansan sanoin "samperin metalli!!", ja ehkä omistajankin sanoin. Joskus taasen tuo kapulan hyvin, vaikka se selkeästi on epämieluisa. Mitähän tähän keksisi?

- Hyppynouto = törmäri luovutuksessa, muuten hyvä. Nyt otan kyllä tehotreenin luovutusasentoon ettei törmää, tokossa kun siitä menee niin paljon pisteitä...

- Tunnari = saako sanoa JEEEEEEE!! Työvoitto!! Monta onnistunutta tunnaria ollaan nyt tehty peräjälkeen ja Ansa ihan oikeasti malttaa jopa haistella rauhassa eikä maistele vääriä. Jipii!

- Kaket = kakeja ei ole videolla, pakka hajosi hieman... Tehtiin kaket viimeisenä ja keskittyminen ei sitten oikein enää riittänyt. Tosin tämä oli myös ensimmäinen voittajan koetreeni ja lievää turhautumista palkan puutteesta oli havaittavissa. No, treeniätreeniä vaan!

Kokonaisuutena voin kai olla tyytyväinen. Se meidän vaikein liike, eli tunnari, onnistui hienosti. Seuraaminen ja tekemisen asenne oli hyvä. Ruudun ja luoksetulon venähdys vain ja ainoastaan ohjaajan moka, Ansa teki kuten pitikin. Noihin sivullesiirtymisiin pitää kyllä puuttua, tekee aikamoisen loikan ylöspäin. Kuinkahan asiaa lähtisi ratkaisemaan? Samoin pienet piipahdukset on välillä havaittavissa sivullesiirtymisissä,mutta se johtuu juurikin turhautumisesta kun palkkaa ei tule. Siihen tosiaan auttaa vain koemainen treeni.