Kuvautin tänään tokotreenit, tässä pätkää: http://www.youtube.com/watch?v=JTzMFa3wuv4

Ja sitten niitä kommentteja liikkeittäin...

Ruutu: Olen tyytyväinen ruutuun menoon, toki lopussa hieman himmaa, mutta vähän pakko seinän tullessa vastaan. Itse pysäytän liian myöhään, joten häntä menee nauhan yli, mutta sehän ei pisteitä vähennä. Kaikkinensa Ansa tekee mielestäni hyvän pysähdyksen ja menee maahan hienosti ja nopeasti. Ennen sivullekutsua haistelee... Juoksut tuloillaan ja nokka on muutenkin maassa koko ajan, ei normaalisti haistele tuollaisissa tilanteissa. Sivulletulo suht ok, hieman aikaisemmin saisi jarruttaa ja täytynee ottaa muutama vasemmasta kädestä suoraan sivulle palkkaus, josko silloin tulisi suorempaan. Seuraaminen lopussa hieman painavaa. Kokonaisuutena olen tyytyväinen ruutusuoritukseen, pientä hiottavaa toki on aina...

Hyppynouto: Ei oikein malttais Ansa odottaa noutoa ja alkaa vähän valumaan odotellessa.. Täytyy palkata pari kertaa ylhäältäpäin sivullaolosta, jospa lysähtäminen menisi sillä ohi. Nouto itsessään on oikein mainio. Palautuksessa pieni törmäys, se täytyy saada pois! Täytyy siis treenata loppuasentoja tehostetusti. Irrotus on hyvä, ei mälvää kapulaa ja malttaa pitää nätisti. Sivulletulo on vino.. Ikuisuusongelma, joka silloin tällöin palaa. Tehotreeni saa perusasennon suoraksi, sitä siis!

Metallinouto: Sama homma kuin hyppynoudossa; meinaa valua lupaa odotellessa. Noutaminen on niin kivaa! Menovauhti kapulalle hyvä ja tarttuminen metalliin hieno! Ansa on välillä äklöillyt metallille, joten siihen nähden mainio suoritus. Palkkaan heti askeleen jälkeen, jotta taasen saataisiin mielikva "metalli on kiva" päähän.

Kaket: Ensimmäisessä otoksessa kyyläilee takapalkkaa aikalailla. Sitä ei ole pitkilleen tehnyt, nyt taisi kierrokset olla vielä korkealla metallinoudon palkkauksen jälkeen. Vaihdot suht ok, pientä epätarkkuutta, mutta pääsääntöisesti olen tyytyväinen. Maahanmenon eteenpäin nytkähdys johtui siitä, että meinasi sekoittaa maahanmenon käsimerkin seisomisen käsimerkkiin. Tulevissa treeneissä huomiota siten omiin, selkeisiin, käsimerkkeihin sekä mielentilan hallintaan, jotta takapalkan kyttäys jäisi pois. Toinen otos on jo hieman maltillisempi palkan kyttäilyn kanssa. Vaihdot hienoja! Viimeisessä toinen takajalka liikahtaa, en nähnyt sitä, joten palkkasin siitä...

Kokonaisuudessaan olen tyytyväinen treeniin! Lisää huomiota nyt perusasentojen suoruuteen, noudon loppuasentoon sekä lisää hinkkausta kakejen tekniikkaan.