Viikonloppuna liideltiin Kajjaanissa ja voihan vitonen sanon minä.... Murärpur.

C-rata oli hyppyrata ja sillä aloitettiin. Eka rima tuli alas, ei mitään muita virheitä. Harmittaa vietävästi.

B-rata oli agirata ja silläKIN kolahti eka rima alas.. "Onneksi" tuli lisäksi yksi kielto ja keppien tokaan väliin suikkaus. Radan jälkeen kuitenkin tajusin, jotta Ansa tiputti kahden radan ekat rimat, koska ei yksinkertaisesti mahtunut ottamaan edes yhtä laukka-askelta ennen ponnistusta. Kehänauha oli vedetty niin lähelle ekaa hyppyä eikä erillistä lähtöaluetta ollut! Tilaa oli siten todella vähän.... Kävin tuomarille asiasta mainitsemassa ja sittenpä kehänauha otettiinkin pois lähdön kohdalta.

A-rata oli myös agirata ja siltä paukautettiin hylky. Aloin ohjaamaan puomilta hypylle jaakotusta vasemman siivekkeen kautta, Ansa luki sen jostain syystä sylkkäriksi, kääntyi oikean siivekkeen kautta ja karkasi takaisin puomille.Plääh! Muuten mainio rata, paras kaikista...

Ansa on nyt kolmesti kisoissa tehnyt sen, että lähtee kääntymään oikean siivekkeen kautta, vaikka ohjaan vasenta  Kajaanissa kahdella radalla ja Kirkkonummella yhdellä... Jostain syystä tulkitsee ohjauksen ilmeisesti sylkkäriksi, vaikka sitä ei hirveästi treenatakaan. Saattaa siis tulkita ihan "normaalin" käännöksen, jossa ohjaan etuperin vasemman siivekkeen kautta, sylkkäriksi. Kummallista. Täytyy nyt treeneissä koittaa saada sama ilmiö esille ja tutkia, mistä johtuu.

Mutta niin, nollat taas niin lähellä, mutta niin kaukana....