Oltiin viikonloppuna agikisaturneella akselilla Jyväskylä-Vantaa. Tulokset järjestyksessään 0, 5, hyl, 0 ja 5.

ARGH noiden VITOSTEN kanssa!!

Jyväskylässä mentiin kaksi starttia, ekalta agiradalta 0 ja hienon rauhalliset kontaktit. Hyppikseltä sitten rima alas.... Etenemä oli hyppiksellä 5,30 m/sek ja oltaisiin oltu toisia heti Mikon&Skyn jälkeen, ajassa jäätiin ehkä 0,1 sekkaa ainoastaan. Ansa rämppäsi riman takakoivillaan vedätyskohdassa, harmi homma! Molemmissa starteissa Ansa pysyi lähdössä hyvin! Viimeiseen starttiin ei sitten enää jäätykään, koska ei ollut enää mahkuja tuplanollaan vaan lähdettiin ajelemaan Vantaata kohden.

Vantaalla ekalta agiradalta kaaoshylky! Ansa mötkelsi jo lähdössä siihen malliin, että huh. Ja eihän se hyvin mennyt. Hylky kolmannelle esteelle kun Ansa uhmasi takaakierto-ohjauksen ja hyppäsi mua päin. Lisäksi vapautti itsensä puomin alastulolta, johon sitten lopetin radan. Tnan kovakalloinen elukka. Sitten "pientä" kurinpalautusta niin johan ne korvatkin löytyivät tokalle radalle. Tokalta agiradalta sitten 0! Kontakteilla viivyttiin kaikilla tovi, painotin Ansalle, jotta sieltä ei samperi läpi juosta. Viimeinen rata oli siitten hyppis ja aivan.... 5!!! Hitsin muurin palikka tuli alas kun Ansa taas takakoivillaan sen rämpsäytti. Jeejee. Aika olisi ollut nopein ja muutoin rata olikin vallan hieno.

Viikonlopun saldona siis kaksi nollaa, kaksi mahdollisuutta tuplanollaan ja kaksi vitosta. Sekä yksi katastrofihylky. Pitäähän tuota tyytyväinen olla, että suht tasainen tulostaso, mutta BYÄÄÄH en halua vitosia. Lähellä se tupla pyöriihyörii... Tietty tyytyväinen olen myös sunnuntain ratoihin, koska vaikka olin todella väsynyt (unta ehkä 3 tuntia takana) niin sain ohjattua Ansaa tehokkaasti ja kasattua oman sekä koiran pään ekan kaaosradan jälkeen.